Кайн-Чан е 21-годишен модел, инфлуенсър и създател на съдържание в OnlyFans. Тя се появява на летище Навегантес в Бразилия, облечена в косплей на Ребека - начин на обличане, вдъхновен от любимите герои на хората от филми, комикси и игри. Косплей е представление, в което участниците (косплейъри) носят костюми и модни аксесоари така, че да представят определен персонаж.

Ребека е герой от анимето на Netflix Cyberpunk Edgerunners, което се превърна в любимец на феновете, заради уникалните и доста разкрепостени тоалети на героите. Носейки само черни бикини и сутиен, тюркоазена перука и черни сандали на летището, Кайн твърди, че са й казали, че не е облечена подходящо и й е забранено да се качи на борда на самолета.

Споделяйки предполагаемия инцидент в своя Instagram със своите 729 000 последователи, Кайн-Чан пише: "Наскоро се случи много досадна ситуация. Опитах се да се кача на летище Навегантес, облечен като косплей на Ребека за събитие. "Вече знаех, че може да закъснея, затова директно се бях облякла като нея, за да не губя време в преобличане, когато пристигна, но ми казаха да се прибера вкъщи и да си сложа други дрехи, защото това, което нося, не е "подходящо".

Инфлуенсърката продължава възмутено с думите, че се е опитала да обясни, че отива на събитие, но все пак персоналът ѝ е влезнал в положение и не са я пуснали да се качи на борда.

Луис Бъчър - жената, която тича без горнище всеки ден

Тя е майка на две деца и тича топлес всеки ден

Каква е причината да го прави

Феновете побързаха да коментират нейните лудории, като мнозина смятат, че наистина е прекалила. "Кайн, обичам те, но за бога... можеше да облечеш нещо отгоре, което за събитието да свалиш за две секунди", коментира един.

Друг пише: "Абсолютно прави са, разбира се. Как въобще ти хрумна, че можеш да се качиш на самолета почти гола. Трябва малко да се мисли, момиче." Въпреки негативните изказвания на много от последователите ѝ, все пак се намираха ѝ такива, които да я защитят, изразявайки мнение, че е много смело от нейна страна.