Това, че е на 54 години и е щастливо омъжена, по никакъв начин не пречи на Дженифър Лопес да радва своите фенове с предизвикателни снимки по бански. Още повече че има основателна причина да го прави - не просто за провокация, а за да рекламира своята нова колекция бельо, създадена в партньорство с марката Intimissimi.

Дженифър Лопес и кога се е чувствала несигурна в тялото си

Кога Дженифър Лопес се е чувствала несигурна в тялото си

Всяка една майка минава през този период

Певицата и актриса публикува в профила си в Instagram, на които я виждаме в близък план с оскъдното секси бельо, излъчваща самоувереност както винаги. Че притежава перфектни форми, за които и много по-млади жени могат да й завидят, дори няма нужда до коментираме.

"Това съм аз... сега" е името на колекция, а моделите, които Джей Ло показа в своя профил, са в нежни цветове с много блясък - едновременно женствени и много секси.

На други кадри виждаме певицата да позира с предизвикателни черни модели като фатална изкусителка, която камерата просто обожава.

Дженифър Лопес и Бен Афлек в пореден напрегнат момент - имат ли проблеми съпрузите

Крият ли проблемите помежду си Дженифър Лопес и Бен Афлек

Когато Джей Ло ревнува и се чувства застрашена

Това не е първият път, в който виждаме Дженифър Лопес като модел на бельо, и сме категорични, че и тази роля много й отива. А Бен Афлек явно няма нищо против подобни кадри, които са преди всичко професионален ангажимент, и сме сигурни, че отново се гордее с прекрасната си съпруга.