Както традицията повелява, веднага след края на коледните и новогодишните празници започваме подготовката за Свети Валентин. Или поне това са маркетинговите стратегии на големите брандове. Марката за бельо на Риана Savage X Fenty не прави изключение и въпреки че до Деня на влюбените има повече от месец, на пазара вече е новата колекция, посветена на него.

Когато Риана наеме къщата на човек за Супербоул

Когато Риана наеме къща за седмица и плати 500 000 долара

Пари като вестници

А друга традиция повелява самата певица също да бъде част от секси моделите, които застават пред обектива по сутиен, бикини и секси корсети. Е, и този път не направи изключение, въпреки че роди втория си син през август миналата година.

И сега сред дамите, които позират с бельото, има и plus-size модели, защото Риана прави всичко в много размери, за да може всяка да се почувства уверена и секси, независимо от теглото си. И това със сигурност е един от триковете, с които печели част от клиентите си.

Риана показва без никакво притеснение и своите секси форми отблизо. За фотосесията, посветена на Свети Валентин, тя е избрала комплект в бебешко розово, съставен от сутиен, бикини, жартиери и високи чорапи. И ни демонстрира колко добре й стоят, заемайки предизвикателни пози.

Секси визията на певицата е допълнена от прическа с нежни букли и яркорозово червило. А в описанието към снимките в профила си в Instagram за пореден път ни напомня, че трябва да се обичаме такива, каквито сме.

Риана, ASAP Rocky и защо невръстните им синове се обличат в розово

Защо Риана облича синовете си в розово

Не сме очаквали да е традиционалистка

Да, за някои Риана може да не е в най-добрата си форма след двете раждания, но очевидно това въобще не пречи на нейното самочувствие. А с примера, който дава, вдъхва увереност и на други дами, които може би не се чувстват достатъчно сигурни в себе си, за да изненадат половинките си със секси бельо.