Свикнали сме в профилите на световноизвестните звезди често да се натъкваме на снимки по бельо - понякога за някоя рекламна кампания, а друг път чисто и просто за провокиране на интерес. 

Владимир Карамазов и новината, че се връща като щатен актьор в Народния театър

Неочакваната новина на Владо Карамазов

С какво зарадва феновете си актьорът

И, да, много звезди са истински майстори на провокациите, що се отнася до такива предизвикателни кадри. Не можем да отречем, че и на много български известни личности от света на шоубизнеса истински им се отдава да го правят също. 

Искрено се изненадахме обаче, когато попаднахме на такава снимка в профила на Владимир Карамазов, защото той е последният човек, от когото очакваме да се появи в социалните мрежи по бельо. И то не за рекламна кампания.

Владо Карамазов обаче определено е решил да насочи вниманието на феновете си към него. "Проба на ново осветление в петзвезден хотел", пише актьорът и фотограф под кадъра, на който се вижда, как по слипове се снима в огледалото на хотелска стая. 

"Есента на демона" - какво да очакваме от втори сезон на сериала "Дяволското гърло" с Теодора Духовника и Владимир Карамазов

Какво да очакваме от "Есента на демона" с Теодора Духовникова и Владимир Карамазов

Вторият сезон отново събира героите Мия Язова и Филип Чанов

Снимката бързо си спечели хиляди харесвания и доста коментари, вариращи от пълно одобрение и учудване до краен негативизъм. Какво точно е провокирало Владимир Карамазов да направи този кадър и дали в него няма някакъв скрит смисъл - няма как да знаем. Фенове на театралното изкуство у нас обаче смятат, че Карамазов иска да ни каже нещо важно за предстоящо негово начинание.