Близо половината население на планетата е поставено в извънредни условия заради пандемията от COVID-19. Някои протестират срещу строгите мерки, като забрана на напускането на домовете, а други са убедени, че само по този начин ще се преборим по-бързо с кризата.

Има и такива, за които карантината не е никакъв проблем. Просто защото са крале. И имат 20 дами за компания.

Тайландският крал Маха Вачиралонгкорнси, познат още като Рама Х, е бил на почивка в луксозен хотел в немски алпийски курорт, когато са въведени извънредните мерки.

Снимка 473591

Източник: GettyImages

Заради неговото присъствие и наложената карантина, той плаща не малка сума, за да продължи хотелът да работи и да обслужва него, свитата му от 119 души и жените му.

Така кралят се оказва в една неприятна за всички ни ситуация, но при условия, които със сигурност са мечта за много мъже - в луксозен хотел с 20 жени. Всички те са кралски конкубини, част от неговия харем, пише The Sun.

Освен тях, тайландският крал има и четири законни съпруги, които не се съобщава дали също са били заедно с него. А поредната проява на разточителство от страна на 67-годишния монарх надигна нова вълна от недоволство срещу него в социалните мрежи.

Никола Талиафико, Каро Калвани и секси тренировките им по време на карантина

Футболистът, секси гаджето му и какво правят у дома

Карантината може да бъде ползотворна и Никола Талиафико го доказва

Според законите на страната, всеки, който критикува краля и монархията, е застрашен от 15 години затвор. Но тайландците сякаш вече не се страхуват и все по-често си задават въпроса за какво им е въобще крал, особено такъв.