Въпреки че заради многото нулеви равенства това световно не е най-резултатното, видяхме и няколко доста впечатляващи отигравания. Като победата на Испания над Коста Рика със 7:0.

Мондиал 2022, Саудитска Арабия, Ерве Рьонар и получили ли са футболистите наистина нови автомобили

Наистина ли играчите на Саудитска Арабия ще получат Rolls Royce

Ето какво знаем

Миналата седмица Бразилия победи Сърбия, но в случая не резултатът бе убедителен, а играта на бразилците, които не оставиха кой знае какви шансове на съперника си.

В съзнанието ни ще остане един от головете на Ричарлисон за победата на Бразилия, защото нападателят наистина направи нещо, което е достойно за възхищение и не може да се види всеки ден.

Все още има много мачове до края, за да знаем дали именно това попадение ще се окаже и най-красивото за Мондиал 2022, но то вече донесе някои плюсове за футболиста. От ESPN разбираме, че интересът на Ричарлисон в социалните мрежи след попадението се е повишил значително.

Мондиал 2022, Англия, Бразилия, Франция и кои са най-скъпите отбори на това световно

Кои са най-скъпите отбори на Мондиал 2022

И кои са трите "най-евтини"

След гола и в рамките на само няколко часа официалният профил на футболиста в Instagram се е сдобил с нови четири милиона последователи. Така в момента бразилецът има 13.5 милиона последователи в социалната мрежа. Ще му трябват още доста подобни попадения обаче, за да достигне Кристиано Роналдо по брой последователи. Португалецът може да се похвали с цели 505 милиона.