Приключенските риалитита явно ще превземат българския ефир през следващия телевизионен сезон. След новината за дебюта на формата "Островът на 100-те гривни", сега научаваме, че друго, но вече познато на зрителите у нас предаване ще направи своето завръщане.

Александър Сано -  водещ на "Островът на 100-те гривни", най-новото риалити предаването у нас

Каква ще бъде ролята на Александър Сано в "Островът на 100-те гривни"

Ново предизвикателство пред актьора

15 години след излъчването на първия си сезон, "Бягство към победата" ще получи и втори сезон, който ще се завърти по bTV, най-вероятно наесен.

Състезателното риалити отново ще предизвика участниците да се впуснат в динамична надпревара, чрез която ще научат повече за България, докато преминават през нейната територия, история и култура, и преодоляват различни предизвикателства.

Условието е участниците, които се включат, да бъдат в тандем и да ги обединява роднинска, приятелска или друга връзка. Двойките ще пътуват из страната ни и ще преминават през различни изпитания, като целта им ще е да стигнат до голямата награда, наречена "Съкровището".

За да напредват в предаването състезателите ще трябва да покажат, че могат да работят в екип, имат добро чувството за ориентация, издръжливост, бързина и обща култура. Участниците ще минават дълги преходи без почивка, ще се изкачват или спускат по труднодостъпни терени, а понякога ще трябва да спят и на открито. Целта на всяка двойка ще е да спечели физическа преднина и предимство, докато в същото време разкрива нова информация, която да я преведе през пътуването и да я отведе до финала.

„Скрита самоличност“ с Герасим Георгиев – Геро - новото предаване на NOVA

Ново предаване на NOVA ще дава награда от 100 000 лв.

Ето и кой ще бъде водещ

Все още няма информация кога точно ще бъде стартът на "Бягство към победата" 2 в ефира на bTV, но подготовката за предаването вече тече. Желаещите да се включат могат да се запишат на кастинг.