По-рано този месец разбрахме, че bTV ще започне да излъчва формата Million Dollar Island, който у нас ще бъде с името "Островът на 100-те гривни". Сега разбираме, че NOVA също подготвя ново предаване.

"Островът на 100-те гривни" - новото приключенско риали на bTV

Колко голяма ще бъде наградата в "Островът на 100-те гривни" - новото приключенско риали на bTV

С огромен награден фонд от...

То е базирано на създаденото в САЩ през 2006 г. предаване Identity, което досега е излъчено в над 20 държави. В Италия то става особено популярно и до момента има 12 сезона и над 1000 епизода.

У нас шоуто ще се казва "Скрита самоличност". То ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление на участниците, на които "разследването" може да донесе голямата награда от 100 000 лева. Водещ ще бъде Герасим Георгиев - Геро.

Във всеки епизод един играч ще се изправя пред осем мистериозни персонажи, като ще разполага със списък с техните професии или други интересни факти от биографиите им. Участникът ще трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася, разчитайки на логиката и интуицията си.

Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но според правилата може и да загуби, ако не разпознае съответния участник.

Александър Сано -  водещ на "Островът на 100-те гривни", най-новото риалити предаването у нас

Каква ще бъде ролята на Александър Сано в "Островът на 100-те гривни"

Ново предизвикателство пред актьора

Все още няма информация кога точно ще бъде стартът на "Скрита самоличност" в ефира на NOVA, но подготовката за предаването вече тече. Желаещите да се включат могат да се запишат на кастинг.