Предстоящият пролетен телевизионен сезон явно ще бъде доста по-романтичен от миналогодишния. Защото освен "Ергенът" по bTV и "Един за друг" по NOVA, тази пролет в българския ефир тръгва и ново любовно риалити. То е от създателите на "София - Ден и Нощ" и "Съдби на кръстопът" и това е достатъчно, за да ни стане ясно, че историите ще бъдат вдъхновени от действителни случаи.

Трети сезон на "Ергенът" в България - Александър Младенов в нов тийзър на риалитито

Ще намери ли любовта "Ергенът" Алек Младенов

Кога започва новият сезон на риалитито

Както можем и да предположим по заглавието му, в центъра на премиерното предаване "Любовни афери" ще бъдат романтичните човешки взаимоотношения.

В епизодите ще бъдат разказани реални истории за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла и ново начало. Зрителите ще могат да проследят през какво са преминали героите, как са се справили с драматичните събития и каква е поуката им.

Своите истории ще разкажат хората, които са ги преживели и са събрали смелостта да говорят за това пред камера, но възстановката на събитията ще бъде представена от непрофесионални актьори.

анкета

Кое от предстоящите предавания възнамерявате да гледате?

Виж резултати

Ергенът 7.7%

Един за друг 7.0%

Любовни афери 1.2%

Бригада нов дом 11.5%

Dancing Stars 17.2%

Hell's Kitchen 7.7%

Аз обичам България 27.7%

Като две капки вода 10.7%

Не мисля да си губя времето с нито едно 9.2%

В един епизод зрителите ще могат да се запознаят с два различни случая. Във всеки от тях ще чуят гледната точка на всяка една от страните. А крайната преценка, разбира се, остава за зрителя.

"Любовни афери" се фокусира върху реални истории, които показват развитието на връзките, причините за трудностите, възникващи в тях, както и начините да се справим по-добре с житейските трудности. Риалитито разглежда също и темите за моногамията и полигамията, за това през какви етапи минава обичта между двама души, кога се натрупват подводните камъни в отношенията, защо се стига до любовни триъгълници и къде може да бъде отдушникът за напрежението.

„Един за друг“ се завръща по NOVA с водещи Мария Игнатова и Емо Чолаков

Романтиката, в която ще се забъркат Мария Игнатова и Емо Чолаков

Нов телевизионен тандем на хоризонта

"Любовни афери" е скоро по NOVA