Риалити предаванията, които предизвикват участниците и техните физически и психически възможности, са сред най-успешните в световен мащаб. И Survivor е един пример в тази посока.

От риалити на риалити - звездите, които отново са на малкия екран, но в друго предаване

От риалити на риалити - звездите, които отново са на малкия екран, но в друго предаване

Тв рокадите на новия сезон

От bTV обаче са решили да ни потопят в едно изцяло ново и различно риалити - Million Dollar Island, което у нас ще бъде реализирано под името "Островът на 100-те гривни".

И веднага трябва да започнем с наградния фонд. За съжаление, той не е милион, но пак не е малък - 300 000 лева. В предаването ще видим как 30 непознати участници отиват на място, в което далече от всичко обичайно създават свои общност и закони.

Действието ще се развива на изолиран тропически остров насред океана, а голямото преимущество и богатство за всеки там ще бъдат гривните. В тях са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел на играта. Всички участници ще започнат с равен брой гривни, които пък ще отговарят на определена парична стойност.

Снимка 657209

Източник: bTV

Естествено, да печелиш или да губиш гривни на острова е главната цел на състезанията в различните предизвикателства. Но благополучието и гривните на всеки зависят пряко и от хората, с които се обгражда.

Валерия Дакова от Ергенът 3 и секси снимките ѝ в социалните мрежи

Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Секси снимки и секси бельо

На финала ще стигнат тримата играчи с най-много гривни на ръцете. Подготовката на риалити предаването вече тече, кастингът за участие започва от 13 март, а повече за него има тук.