След като за няколко месеца се наложи да стопира пътуванията си заради пандемията от коронавирус, най-накрая Янита Янчева има възможност отново да пътува.

Янита Янчева, тренировките вкъщи и колко е секси, докато поддържа форма

Секси тренировка с Янита Янчева у дома

Не ни трябват фитнеси, само тя

Тя и половинката ѝ Тави Кастро се възползваха от възможността да прекарат малко време под горещото слънце на Гърция. Както винаги, отседнали са на много луксозно и уединено място, където да се наслаждават не само на красотата на гръцкия остров Миконос, а и един на друг.

От снимките им в Instagram виждаме, че и двамата правят това, което умеят най-добре - да показват изваяните си секси тела и да тренират.

Янита неведнъж е демонстрирала, че където и да се намира - в дома си в Холандия или някъде на почивка, от изключително значение за нея е винаги да бъде във форма. Затова и използва всяка възможност, за да тренира.

А има ли желание, човек винаги намира начини. Точно това показва Янита и на последните си видеа в профила ѝ в Instagram. Фитнес моделът ни учи как само с помощта на ластици можем да си спретнем една доста натоварваща и ефективна тренировка, докато събираме тен край басейна.

Истинско удоволствие е човек да наблюдава как Янита спортува по бански, а и винаги има какво да научи от нея, ако иска поне малко да се доближи до ослепителния начин, по който изглежда тя.

Янита Янчева, Тави Кастро и секси акро йогата им

Предизвикателната акро йога на Янита Янчева и Тави Кастро

Очаквано добра комбинация