Последните две години са изпълнени с нови преживявания за Оливия Уайлд. И не, не говорим за тези в професионален план.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс и трудната раздяла помежду им

Трудното решение на Оливия Уайлд

Дали пък актрисата не съжалява

Първо доста изненадващо се раздели със съпруга си Джейсън Съдейкис, а не след дълго се заговори, че има връзка с Хари Стайлс. В последствие тези слухове се оказаха верни макар двамата така и да не обявиха официално, че са заедно.

Но преди около месец стана ясно, че са решили да се разделят. Нищо от това обаче няма значение, защото Оливия Уайлд направи така, че всички не само да говорят, но и да не откъсват поглед от нея.

Снимка 598444

Източник: GettyImages

Актрисата реши да се появи на People's Choice Awards 2022, където режисираният от нея филм "Не се тревожи, скъпа" взе статуетката за най-добър драматичен филм. Уайлд бе в черна прозрачна рокля на Christian Dior, която е доста провокативна и не оставя много на въображението.

Снимка 598437

Източник: GettyImages

Но въобще не сме изненадани от избора ѝ, защото напоследък провокацията стана все по-често срещано средство за привличане на внимание. През лятото Флорънс Пю, която също участва в режисирания от Оливия Уайлд филм, също реши да облече прозрачна рокля, през която се виждат гърдите ѝ.

Оливия Уайлд, Academy Museum Gala 2022 и прозрачната рокля на актрисата, за която всички говорят

Прозрачната рокля на Оливия Уайлд, за която всички говорят

Поредната дръзка и предизвикателна визия на актрисата

От E! Online определят решението на режисьорката като "рокля на отмъщението" след раздялата със Стайлс. Иначе, Уайлд благодари на целия екип на филма за отдадеността, с която всеки ден са се явявали на снимачната площадка по време на пандемията.