Криси Тейгън винаги успява да привлече внимание на светски събития, защото знае как да се облече така, че да накара всички да говорят за нея.

И ако на афвърпартито след Оскарите Криси Тейгън се довери на Oscar de la Renta и се появи в една доста интересна и изрязана рокля, то на партито на Бионсе и Джей Зи малко след това, бившият модел заложи дори на още по-провокативно облекло.

Криси Тейгън разкрива своите "белези от повдигане на гърдите" в дръзка прозрачна рокля. Съпругата на Джон Леджънд се опитва винаги да е много искрена с последователите си в социалните мрежи и за пореден път доказва колко е директна. Криси сподели няколко свои снимки от "златното парти" на Бионсе и Джей Зи след наградите, които разкриват малко повече от очакваното.

"Когато светкавицата покаже белезите ти от повдигане на гърдите", пише под кадрите в Instagram 38-годишният модел, след което в секцията за коментари добавя: "Всички увеличавате образа, мога да го усетя!"

Криси Тейгън на 38

Криси Тейгън в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

На въпросните кадри Тейгън носи прозрачен черен корсет на бранда Jasmin Erbas. Криси е съчетала дръзкото горнище с прозрачна пола, украсена със бродерия в златисто и черни сандали с каишки на глезените и на много висок ток.

Що се отнася до нейните "белези от повдигане на гърдите" и въпреки увеличаването, феновете така и не успяха да видят какво точно има тя предвид, като един пише: "Аз наистина не виждам нищо друго, освен едни много красиви гърди."

Криси Тейгън и Джон Леджънд показват дома си пред Architectural Digest

На гости в дома на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Къща за чудо и приказ

Тейгън често говори гласно за своите козметични процедури, като преди няколко месеца разкри в Watch What Happens Live с Анди Коен, че си е правила операция на гърдите три пъти. "Чувствам, че работата с гърдите никога няма да приключи и никой няма да разбере колко пъти съм ги повдигала, поставяла, изваждала", разкрива тя през януари.