Вече от няколко месеца Хари Стайлс и Оливия Уайлд са разделени, като през това време изпълнителят бе заснет да се целува страстно с Емили Ратайковкси.

Хари Стайлс - поредният изпълнител, жертва на замеряне с предмет на сцената

Поредната жертва на агресията на феновете

Нова тенденция не подмина и Хари Стайлс

И към момента не знаем какво се случва между двамата, защото са супер потайни. Но изпълнителят може и все още да не е забравил бившата си.

Поне с такова впечатление оставаме от негови снимки, заснети от папараци. Хари Стайлс е бил заснет в Болсена, Италия, където е бил на лодка в компанията на приятели. Сред тези приятели пък са били Джеймс Кордън и съпругата му.

На някои от снимките изпълнителят е само по бански и се виждат всички татуировки по тялото му. А те не са никак малко, но една прави особено впечатление. На едното си бедро Стайлс има татуирано името Оливия, пише Page Six.

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд заради целувките с Хари Стайлс

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

Емрата говори пред Vogue Испания

Към момента Хари Стайлс не е отговорил на запитванията на таблоидите относно татуировката и дали тя е посветена на бившата му Оливия Уайлд. Но това, разбира се, не е сигурно, защото според някои татуировката може да посветена на песента на One Direction "Olivia" от 2015 г.