Сезонът на наградите в Холивуд е доста натоварен, защото в рамките само на няколко месеца се раздават най-различни отличия.

Най-популярните филми в IMDb за 2023 г., сред които са "Барби" и "Опенхаймер"

Ето кои са най-популярните филми в IMDb за 2023 г.

Какво ни е вълнувало най-много

През изминалия уикенд например стана ясно кои са големите победилите от Critics Choice Awards 2024. Така в категорията за най-добра песен големият победител се оказа "I'm Just Ken" от филма "Барби".

И не знаем кой колко изненадан е останал от това, но Райън Гослинг, който изпълнява парчето, определено не можеше да повярва какво се случва.

@consequence Ryan Gosling reacts to “I’m Just Ken” winning Best Song at the Critics Choice Award. #ryangosling #barbie #imjustken #criticschoiceawards original sound - consequence

При обявяването, че песента от филма печели, камерите се спряха на Гослинг, който не можеше да скрие колкото изненадан е от факта, че песента печели. Актьорът бе толкова дезориентиран от случващото се, че дори не се качи на сцената заедно с Марк Ронсън и Андрю Уейт, за да приеме наградата.

"I'm Just Ken" - песента на Райън Гослинг от филма “Барби”, с която дебютира в Billboard Hot 100

Песента, която никой не очакваше да се изстреля до световните класации

Когато един актьор го бива и в пеенето

От сцената пък Марк Ронсън използва възможността да благодари на Райън Гослинг, защото именно неговото изпълнение е накарало хората да се влюбят в "I'm Just Ken", пише Entertainment Tonight