Седмицата на модата в Париж официално започна и знаменитостите се насочват към града на любовта в най-добрата си форма. Преди броени дни Saint Laurent дебютира с колекцията си есен/зима 2024-2025 г. пред осеян със звезди първи ред.

По колко ще плаща Джейсън Съдейкис на Оливия Уайлд след раздялата

По колко ще получава Оливия Уайлд от бившия си

Вече всичко е официално

На бляскавото ревю присъстваха Зоуи Кравиц, Натали Портман и Оливия Уайлд, последната от които избра да носи доста интересен тоалет с толкова много модерни детайли. 

Режисьорската на "Не се тревожи, скъпа" изглеждаше прекрасно в карго пола, кожени ръкавици, чорапогащник, авиаторски слънчеви очила в оранжев цвят, голям колан и прозрачно изрязано боди. Единственото нещо, което Оливия Уайлд беше "забравила" да сложи, се оказа сутиен.

Актрисата и режисьор пристигна на събитието в черно прозрачно боди, което не оставя много на въображението. То беше пъхнато в тъмнокафявата пола с дължина до коляното. Уайлд комбинира привлекателния си тоалет с обувки с остър връх в шоколадов цвят. Косата на Уайлд беше оформена на средна част с нежни вълни, отбелязва Yahoo Life.

39-годишната Уайлд продължава да ни изумява с безупречната си визия. Винаги стилна, елегантна и на моменти дори предизвикателна. Точно като този случай.

Снимка 655528

Източник: GettyImages

В скорошно интервю с People Оливия Уайлд сподели, че тя и децата й Отис и Дейзи, които има от бившия си съпруг Джейсън Судейкис, обичат да слушат музиката на Тейлър Суифт. "В момента в къщата ни се случват много неща от Тейлър Суифт", разкрива Уайлд миналия месец. "Слушаме Оливия Родриго, Били Айлиш и Дуа Липа, но истината е, че сме най-големи фенове на Тейлър Суифт."