За своите крехки 20 години Оливия Родриго вече е във вихъра на кариерата си. На миналогодишните награди Грами тя си спечели цели три грамофончета и оттогава работи усилено по следващия си албум.

Оливия Родриго и почивката й по бански в Хавай в хотела от "Белият лотос"

И Оливия Родриго - по бански

Певицата отмаря в Хавай

Guts се очаква през септември, а за него певицата загатва, че е изповед за трудностите на съзряването и опитите да открие себе си.

"Чувствам се сякаш съм пораснала с 10 години между 18 и 20 - това беше толкова интензивен период със странности и промени. Мисля, че всичко това е просто нормална част от развитието ми и се надявам, че албумът отразява това", споделя още Оливия Родриго.

За да популяризира Guts певицата пътува до Лондон и се включи в няколко медийни изяви. Тя сподели моменти от посещението си в града в Instagram профила си, където от няколкото снимки личи, че ѝ е останало време и да обиколи забележителности, и да се забавлява с приятели.

На едно от събитията, организирани в луксозен лондонски ресторант, Оливия Родриго е забелязана в компанията на редактора на списание THE FACE Матю Уайтхаус и актьора Джо Лок.

От снимките на фотографите, които са ги хванали заедно, няма как да не ни направи впечатление, че певицата изглежда зашеметяващо за повода. Облечена в предизвикателна малка червена рокля, Оливия Родриго показва изящната си фигура и естествената си красота. За визията си не е заложила на други бижута освен пръстени, а грима е запазила минимален, но с характерната си дискретна очна линия.

Оливия Родриго и секси и провокативната ѝ визия с нощница

Оливия Родриго - секси и провокативна

Когато излезе навън по нощница

Наблюдателните фенове на певицата веднага изтъкнаха, че малката ѝ червена рокля много напомня на друга, с която се появява в първия сезон на сериала High School Musical: The Musical: The Series на Disney+ от 2019 г. Именно този сериал даде началото на кариерата на Оливия Родриго, която вече има и един албум зад гърба си.