Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд са разделени вече от няколко години, но до този момент двамата не се бяха разбрали за родителските права над двете им деца - Отис (9 г.) и Дейзи (7 г.).

Какво събра Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис на едно място

Какво събра Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис на едно място

Този път не е съдебната зала

Е, вече са успели да решат и тази подробност от развода си. От Daily Mail твърдят, че са успели да получат достъп до документи от съда, от които става ясно, че двамата са се споразумели за съвместно попечителство. Смята се, че децата ще прекарват по една седмица със всеки един от двамата.

Актьорът от Ted Lasso обаче ще трябва да плаща издръжка на бившата си жена за двете им деца на обща стойност 27 500 долара на месец.

Снимка 522037

Източник: GettyImages

За Отис са отредени 10 300 долара, а за Дейзи - 17 200. Освен тази немалка сума, Джейсън Съдейкис ще трябва да покрива 25% от разходите за децата. Според съдебните документи приблизителните приходи на актьора са над 10 милиона долара, докато тези на Оливия Уайлд са далеч по-ниски - 500 000 долара.

Обвиненията на Оливия Уайлд към Джейсън Съдейкис и по колко харчи на месец актрисата

В какво обвини бившия си Оливия Уайлд

Разходите на актрисата са наистина високи

Романсът между Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд започна през 2011 г., като година по-късно двамата се сгодиха. През 2014 г. се роди синът им Отис, а през 2016 г. - дъщеря им Дейзи. През 2020 г. обявиха, че се разделят.