Колкото и изненадващо и необяснимо да е за всички, в условия на пандемия една от дефицитните стоки, които първи свършват в магазините, се оказа тоалетната хартия.

Въпреки че COVID-19 удря в дихателната система и не предизвиква стомашни разтройства, според психолозите тоалетната хартия успява да ни даде едно успокоение в тази паническа ситуация. Просто се чувстваме комфортно, когато знаем, че сме се подсигурили, чувстваме се готови да посрещнем неизвестното. Затова и грабим с пълни шепи от ценната суровина.

Вече изгледахме толкова много клипчета, които нагледно ни показват как хората, разграбват щандовете с тоалетна хартия като обезумели. Сега една от потърпевшите, които рискуват да останат без тоалетна хартия, се оказва и Нина Добрев.

Актрисата сподели клип в профила си в Instagram, на който я виждаме в голям супермаркет, застанала до празните щандове, предназначени за ценната тоалетна хартия.

Изпаднала в безизходица от така създалата се ситуация, Нина Добрев посяга към пакетите с пясък за котешки тоалетни, които се намират в непосредствена близост.

"Отчаяните времена изискват отчаяни мерки", шеговито пише актрисата под видеото си.

Нина Добрев и някои забавни снимки от стари пътувания

Във ваната с Нина Добрев

Да си вземеш вана или да не си вземеш вана - това е въпросът...