Истинско удоволствие е човек да следва Нина Добрев в Instagram - в профила ѝ има толкова много позитивизъм и приключения, че успяваме да съпреживеем всяка нейна емоция.

Особено сега, когато се налага да си стоим повече време у дома, за да предпазим себе си и хората около нас от коронавируса.

Нина Добрев е наясно с всички тези мерки и стриктно ги спазва, но това не ѝ пречи да си припомня част от старите си пътувания, като качва снимки, които последователите ѝ не са виждали до този момент.

Нина Добрев, Южна Африка и почивката на актрисата

Какви ги върши Нина Добрев в Южна Африка

Едно от любимите места на актрисата

"Без съдържание? Няма проблем. Преди няколко седмици си направих детокс от социалните мрежи и отидох на сафари, но сега ми е скучно под карантина вкъщи, така че ще ви затрупам със стари снимки", заканва се актрисата на последователите си.

Първите, които привлякоха вниманието ни, са два черно-бели кадъра на Нина във вана.

"Да си вземеш вана или да не си вземеш вана? Това е въпросът" (по Шекспир "Да бъдеш или да не бъдеш? Това е въпросът.") Но когато си в изолация, какво друго ти остава?", шеговито е написала актрисата.

Снимката е направена в Singita Lebombo Lodge в Национален парк Крюгер в Южна Африка, където живеят някои от най-удивителните животни на планетата.

Нина Добрев е качила още няколко забавни снимки от своето пътешествие с най-добрата си приятелка Джулиан Хъф в Южна Африка.

"Вкъщи далеч от вкъщи. Иска ми се да бях под карантина тук, вместо у дома", пише още актрисата.

За толкова активен човек като Нина Добрев, който непрекъснато пътува, домашната изолация трябва да е истинско мъчение.

Нина Добрев, Тейлър Сиуфт, "Дневниците на вампира" и можеха ли двете да играят заедно на екран

Сериалът, в който Нина Добрев и Тейлър Сиуфт можеха да си партнират

Вампирите са загубили много