Преди дни певицата Пинк сподели, че тя и тригодишният й син Джеймисън са били заразени с новия коронавирус. През уикенда пък дойде добрата новина, че при повторното тестване и двамата са дали отрицателен резултат.

Но битката им е била много трудна, както от физическа, така и от емоционална гледна точка. Пинк и синът й са развили тежки симптоми, били са "много, много болни", особено хлапето, което е усетило истинската сила на вируса. Тя пък цял живот страда от астма, което допълнително е влошило състоянието й. 

Именно затова певицата е била истински изплашена и притеснена, най-вече за своето малко момче. Имало е много нощи, в които не е спирала да плаче и се е молила повече от всякога всичко да е наред. Тя определя COVID-19 като влакче на ужасите - "точно решиш, че си по-добре и нещо ново се случва". 

Пинк разкрива, че са били на домашно лечение под строгия контрол на лекар. Тя е водила дневник както на своите симптоми, така и на тези на Джеймисън. А неговата висока температура е продължила цели три седмици.

Певицата обръща внимание и на това, че наистина новият коронавирус не е безопасен за младите. Синът й е бил в перфектно здраве, без никакви заболявания и тя е била спокойна, че няма как да се разболее. Семейството живее на село, сред природата, и единственото нещо, което досега ги е атакувало, са били полените.

Шакира, коронавирусът, оставането на децата вкъщи и как певицата ядоса феновете си

Шакира ядоса феновете си

Ето и как успя да го направи

Пинк посочва като голяма грешка на правителството липсата на широко тестване за COVID-19. А нейният принос към борбата със заболяването се равнява на един милион долара, които дарява на две болници в подкрепа на медицинските работници на първа линия.