Въпреки че са в процес на развод, Ким Кардашиян и Кание Уест, който вече се казва само Йе, демонстрират доста топли отношения напоследък. Това обаче не значи, че са се отказали делото, което е в процес на подялба на имуществото.

Ким Кардашиян, Кание Уести докъде стигна разводът им

Ще има или не развод

Какво става между Ким и Кание

Докато бяха заедно, Ким и Йе живяха под един покрив в луксозното имение в Hidden Hills, Калифорния, което дори показаха на всички нас чрез списание Vogue. А още щом се заговори, че Ким е подала молба за развод, стана ясно и че тя държи да остане с децата им именно в този дом, защото те са израснали в него и се чувстват наистина добре там.

Е, желанието й е било удовлетворено, но срещу съответната цена. Според информация на Fox Business, риалити звездата е откупила семейното имение от все още законния си съпруг срещу 23 милиона долара.

Снимка 534022

Източник: Instagram / Kim Kardashian West

За тях тя получава собствеността не само върху имота (която е 20 милиона), но и върху всичко, което е в него - мебели, произведения на изкуството и т.н.

Кание Уест, Йе, новата прическа на рапъра и дегизировката, с която се появи

Всичко наред ли е с Кание Уест

Хелоуин дойде по-рано

Така Ким ще остане да живее там, където винаги е искала - в дома на мечтите си, както неведнъж го е наричала. А междувременно стана ясно, че Йе е поръчал своя нов дом в Малибу, след като пусна за продажба ранчото в Уайоминг, в което прекара последните месеци в изолация, срещу 14 милиона долара.