Откакто е съпруга на Кание Уест, Бианка Ченсори не спира да привлича вниманието върху себе си. И успява да го направи без особени усилия - просто се облича максимално провокативно и "забравя" да си сложи някой и друг важен елемент - като бельо например. Изключение правят единствено случаите, в които е в компанията на децата на съпруга си. 

Бианка Ченсори и Ким Кардашиян една до друга заради Кание Уест

Като първи приятелки - какво събра Ким Кардашиян и Бианка Ченсори

Кание сигурно е щастлив

Тогава австралийската архитектка е на съвсем другата крайност и е дори по-облечена от необходимото, защото такива са заръките на Кание и бившата му Ким Кардашиян. Двете наскоро се събраха на едно място заради участие на рапъра, а последната снимка на риалити звездата и бизнесдама повдигна отново сравненията между нея и Бианка Ченсори.

Напоследък Ким не залагаше толкова на провокациите и разголените визии и кадри. Но явно твърденията, че новата жена до бившия й е успяла да я засенчи с тоалети и форми са я подразнили и тя реши да покаже, че още я бива в това да показва плът.

Кардашиян публикува в профила си в Instagram снимка, на която позира, облечена само с черен чорапогащник и дебело палто с косъм. С подобен тоалет със сигурност бихме очаквали да видим по-скоро Бианка Ченсори, а бившата на Кание дори е изкопирала прическата й и е сложила слънчеви очила - точно като нея, пише TMZ.

Снимката на риалити звездата събра над милион и 200 хиляди харесвания за броени часове. А коментарите са разделени на двата полюса - някои я обвиняват, че копира Бианка, а други я хвалят, че отново е показала истинската си същност, за която малко позабравихме покрай новата връзка на Уест. Трети пък се шегуват, че надали ще си го върне с подобни опити.

Бианка Ченсори отново в центъра на вниманието

Защо всички отново говорят за Бианка Ченсори

С какво пак провокира интерес съпругата на Кание Уест

За други пък бе много по-важно да разберат дали Ким Кардашиян ще се извини за неуместната шега, която си направи с Кейт Мидълтън дни преди всички да разберем, че е болна от рак. На този етап обаче изглежда тя няма подобни намерения и предпочита да провокира както последователите си, така и Бианка Ченсори.