Кание Уест и Бианка Ченсори не спират да се появяват заедно на публични места и да провокират интереса към себе си. Новата съпруга на рапъра демонстрира доста близки отношения с дъщеря му Норт, но едва ли някой е очаквал да я види рамо до рамо с Ким Кардашиян.

Бианка Ченсори и реакцията на баща й след поредната скандална проява с Кание Уест

Бащата на Бианка - бивш затворник, който ще търси сметка на Кание

Всичко за дъщеря ми

Е, и това се случи. Бившата и настоящата на Кание се събраха на едно място, а поводът бе поредното парти за представяне на новия албум на изпълнителя. Двете дами не се похвалиха със срещата си в социалните мрежи, но тя стана публично достояние благодарение на диджей, присъствал на събитието.

Той сподели на стори в Instagram кадри, на които виждаме Бианка Ченсори и Ким Кардашиян една до друга, докато Кание е на сцената. А това предизвика множество коментари в социалните мрежи. Хората се зачудиха за какво по-точно са си говорили двете и дали наистина се разбират толкова добре, колкото изглежда.

Според последната информация, разпространена от медиите, бившата жена на Уест не е голям фен на настоящата, и то не защото ревнува или по друга подобна причина, а заради провокативното й поведение и тоалети, с които не иска да се появява пред децата им, припомня Daily Mail.

Бианка Ченсори и Норт Уест - приятелството с дъщерята на Кание Уест

Бианка е добра и в това - още една причина Кание да я обича

На кого още влезе под кожата

Вероятно Кание Уест е успял да намери златната среда и да умилостиви и бившата си, и настоящата, за да може помежду им да не прехвърчат искри. А Кардашиян много добре знае през какво преминава в момента Бианка Ченсори и вероятно единственото чувство, което може да изпитва към нея, е съжаление. В свои интервюта тя е признавала, че Уест също се е опитвал да й наложи своя стил и да й казва как да се облича, но не е стигал до подобни крайности, както сега.