Всеки път когато се появят на публично място, Кание Уест и Бианка Ченсори карат всички отново да говорят за тях. Двойката е, меко казано, провокативна и докато рапърът се опитва да прикрие максимално лицето и тялото си, съпругата му демонстрира щедро формите си. И мнозина са на мнение, че нейните тоалети не са толкова личен избор, колкото желание на Йе.

Бианка Ченсори и връзката й с Кание Уест - какво мислят родителите й

Бианка е обсебена от Кание - какво мислят родителите й за връзката им

Напълно очаквана реакция

Дали Бианка се облича така под натиск, или просто двойката споделя един и същ нестандартен стил, надали ще разберем. Но тези дни в кратко видео в социалните мрежи видяхме как Кание Уест обяснява защо публикува разголените снимки на жена си, за които всички го критикуват.

За него всичко е много просто - тя е красива и го прави истински щастлив. И очевидно, той иска да се похвали с това на всички.

Снимка 655174

Източник: GettyImages

Освен това Кание Уест определи Ченсори за своя муза и заяви, че музиката му прави неговите фенове щастливи, защото той е щастлив в компанията на жена си. И убеди всички, че връзката им се развива повече от страхотно.

Близо седмица двойката се подвизаваше в Милано, където посети не едно и две събития, част от Седмицата на модата. Освен на модни ревюта, където бяха на първия ред, те бяха и на няколко партита, организирани от рапъра с цел представяне на новия му албум.

Кание Уест с поредна забрана към Бианка Ченсори

Какво още забранява Кание Уест на Бианка Ченсори

Все повече хора обезпокоени за отношенията им

Много фенове на Кание Уест коментираха, че са истински щастливи да видят стария Йе, който се усмихва, танцува, пее, забавлява се от сърце и изглежда е загърбил депресивните състояния. A Бианка беше плътно до него и за пръв път я виждаме да се усмихва толкова, пише Metro.