В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори станаха една от най-коментираните светски двойки заради нейните провокативни и доста разголени тоалети и неговото огромно желание да я показва почти без дрехи на милионите си последователи.

Кание Уест с поредна забрана към Бианка Ченсори

Какво още забранява Кание Уест на Бианка Ченсори

Все повече хора обезпокоени за отношенията им

Рапърът съвсем загърби музикалната си кариера и разчита на връзката си, за да привлича внимание върху себе си. А коментарите, че се опитва да превърне новата си жена в копие на бившата съвсем не са безпочвени. Но никой не може да бъде като оригинала, защото Ким все пак е и майка на децата му.

Изненадващо за всички, Кание Уест и Ким се събраха за няколко часа и вечеряха заедно в луксозен ресторант В Малибу. Причина бившите съпрузи да седнат на една маса бе дъщеря им Норт, която бе в компанията на свои приятели. А в тази мила, семейна картинка Бианка Ченсори очевидно нямаше място.

Точно в свой стил рапърът пристигна в заведението с черен чорап на главата и кожено яке, сякаш идва за оборота. Няколко минути по-рано Кардашиян бе уловена от папараците също в изцяло черен тоалет, включващ доста изрязано бюстие. Тя пристигна заедно с най-голямата си дъщеря и няколко нейни приятели, пише Page Six.

Кание Уест и Бианка Ченсори скандализираха всички за пореден път

Вулгарните снимки на съпругата на Кание Уест достигат нови висоти

Лудост или просто изкуство, се чудят феновете на рапъра

Часове преди събирането на бившите съпрузи, Кание Уест публикува поредните провокативни и разголени снимки на Бианка, а след това изтри всички публикации в профила си, вероятно подготвяйки ново начало, свързано с предстоящия си албум. А очевидно Кардашиян вече не се трогва от проявите му и е склонна само на редки срещи в името на децата.