Когато Кание Уест и Ким Кардашиян бяха съпрузи, те непрекъснато попадаха в центъра на вниманието. Но откакто рапърът е с новата си любима Бианка Ченсори, вече доста по-рядко чуваме за бившата му жена, докато двамата не спират да привличат всички погледи.

Бианка Ченсори и Ким Кардашиян една до друга заради Кание Уест

Като първи приятелки - какво събра Ким Кардашиян и Бианка Ченсори

Кание сигурно е щастлив

И докато някои смятат, че 29-годишната архитектка е поредната жертва на Йе, който я е обсебил напълно и дори й казва как да се облича, други са на мнение, че провокативното им поведение е част от добре премислен план. А основната им цел е да засенчат Ким Кардашиян и всички да говорят само за тях.

Кание Уест винаги е обичал да бъде в устата на хората. Славата му харесва, както и финансовите дивиденти, които вървят ръка за ръка с нея. А със секси жена до себе си му е много по-лесно да бъде винаги сред най-дискутираните личности. И докато с Ким стратегията му беше точно обратната и заклеймяваше нейните разголени тоалети, сега с Бианка Ченсори прави точно обратното - публикува нейни почти голи снимки в социалните мрежи.

Съпругата на рапъра вероятно също няма нищо против всички да говорят за нея, защото само за няколко месеца и няколко появи почти без дрехи, тя стана една от най-коментираните жени в света. За разлика от Кардашиян, която е изградила империя за милиони, австралийката не се слави с особени успехи и този лесен път към славата изглежда примамлив, дори за други да е неприемлив, пише Daily Mail.

Според източници, близки до Бианка, тя е успокоила своите близки, че не е заложница на Кание и много добре знае какво прави, затова няма защо да се притесняват за нея. Оказва се, че тя доста умело си играе картите и вече е назначена на ръководен пост в една от компаниите, които Кание придобива наскоро.

Бианка Ченсори и реакцията на баща й след поредната скандална проява с Кание Уест

Бащата на Бианка - бивш затворник, който ще търси сметка на Кание

Всичко за дъщеря ми

Освен това е пряко ангажирана с марката дрехи на Уест, модел е на корицата на новия му албум и определено използва максимално възможностите пред себе си, защото знае, че този звезден миг няма да продължи завинаги. Така че явно Бианка Ченсори е по-умна, отколкото я мислят мнозина, просто е и малко по-рисков играч от повечето хора, затова и понякога остава неразбрана. Но нищо чудно именно тя да е тази, която се смее последна.