Че Кание Уест си е странна птица, знаем отдавна. Преди дни съдът одобри желанието му да смени името си и вече официално се казва просто Йе. 

Кание Уест, Ye и защо прочутият рапър вече ще се казва Йе

Кание Уест официално вече има ново име

Съдът в Лос Анджелис е уважила молбата му

Скоро след тази победа рапърът се похвали в социалните мрежи с нова прическа, която предизвика недоумение и много въпроси, защото е нелогична и хаотична, какъвто е и целият му живот напоследък.

Не закъсняха и подигравките с Йе, но очевидно на него новата му визия си му харесва и друго няма значение.

Друго обаче ни накара отново да се запитаме дали всичко с него е наред и какво е психичното му състояние. Знаем, че рапърът страда от биполярно разтройство, а последните му папарашки снимки могат да накарат малки и големи да сънуват кошмари.

Йе бе засечен в Ню Йорк с маска - не не като тези, които всички носим в последната година и половина, а покриваща цялата му глава с изкуствено лице, което на всичкото отгоре има и грим.

Вероятно ще се запитаме как някой може да познае, че това е именно рапърът. Много просто - останалата част от тоалета му го издаде, защото наскоро отново го видяхме със същите яке, дънки, гумени ботуши, шапка и слушалки.

С този стряскащ вид Кание се качи на такси и отиде на среща с политика и поддръжник на Тръмп Майкъл Коен. Той разкри пред Page Six, че Йе е носил тази маска, за да си гарантира анонимност и да може двамата да проведат на спокойствие разговора си. Оказало се обаче, че така само привлякъл още повече внимание.

Кание Уест и заявлението за запазената марка Donda, този път за търговия с техника

Новините около Кание Уест не спират

Започва нов, втори, бизнес

Друга интересна подробност е, че рапърът се е придвижвал из Ню Йорк без охрана, разчитайки на дегизировката си, за да може да се разходи на спокойствие по улиците. А само дни по-рано той се появи във Венеция с подобна маска, но този път наподобяваща извънземно. И напоследък изглежда да си крие лицето е новата му мания.