Може и да ни изглежда малко нахално от тяхна страна, но дори известни личности с перфектна външност, за която ние можем само да мечтаем, са имали притеснения относно външния си вид, да не кажем направо комплекси.

Ева Мендес и подлагала ли се е актрисата на пластични операции

Подлагала ли се е Ева Мендес на пластични операции

Хората са толкова любопитни

47-годишната актриса Ева Мендес е поредният пример за това. Едва ли някой би предположил, но преди време тя е смятала, че изглежда странна.

Наскоро актрисата публикува своя снимка от преди 20 години и сподели със своите почитатели, че тогава изобщо не се е харесвала.

"Спомням си, че когато видях тази снимка, си помислих, че лицето ми изглежда странно и че костната структура е необичайна. Знаете за цялата онази несигурност, която може да има едно 26-годишно момиче. Но минаха 20 години и сега бих искал да имам това "странно" лице и същата "необичайна" костна структура. Защо казвам това ли? Може би, ако не се харесвате на снимките сега, просто трябва да изчакате да минат 20 години и тогава ще се харесате. "Възползвайте се от младостта си, преди да я изгубите", е казал Оскар Уайлд.

Ева Мендес и проблемите с килограмите, които има

Има ли проблем с килограмите Ева Мендес

На 46, и все така секси

Нейните последователи споделиха, че са имали подобни мисли, но сега осъзнали колко смешни и несправедливи са техните претенции към себе си.

Много фенове на Мендес пък отбелязаха, че през годините тя почти не се е променила и сега изглежда по същия начин, както преди 20 години.