Още от времето си в "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория успя да се превърне в секс символ и до момента не е загубила този свой "статут". В това няма нищо учудващо - тя продължава да изглежда зашеметяващо и да е въплъщение на латино сексапил.

Ева Лонгория и Виктория Бекъм - колко близки са двете (и любимите моменти със сина на актрисата)

Нова порция откровения от Ева Лонгория

За Виктория Бекъм и любимите моменти с малкия си син

Но ето че 48-годишната актриса реши да предприеме промяна във външния си вид. Лонгория подстрига косата си в актуалното каре до раменете и дори избра да я изправи.

Така тя се появи на официалния обяд на дамите от Американската филмова академия, който се състоя а 9 ноември в Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис. Лонгория беше комбинирала новата прическа с класическа визия.

Актрисата носеше сако в черно-бяло Chanel в комбинация с черен панталон и черен топ с пайети. Чантата й също беше на френската луксозна марка, а единствения намек за цвят бяха яркочервените й устни.

Няколко дни по-късно в Мексико Ева Лонгория присъства на церемонията "Жена на годината", където отново демонстрира новата си прическа, този път в комбинация със сребриста дълга рокля, която подчертаваше извивките й.