Парис Хилтън е горда майка на две очарователни деца - момченце на име Финикс, което е вече на година и два месеца, и момиченце, което кръсти Лондон - на четири месеца. И по всичко личи, че със съпруга си Картър Реум са по-щастливи от всякога.

Разкритията на Парис Хилтън в  Paris in Love, че не е сменяла памперсите на сина си

Защо цял месец Парис Хилтън не е сменяла памперсите на сина си

Понякога да си майка не е толкова лесно

В Instagram профила си 43-годишната Хилтън не се притеснява да споделя семейни снимки, като по-рано този месец ни позволи да надникнем и към моменти от партито за рождения ѝ ден.

От поста става ясно, че специалния си ден тя е отпразнувала с половинката и двете си деца, като на няколко от кадрите позира със сина си Финикс.

"Няма нищо по-хубаво от това да празнуваш с тези, които обичаш", е написала в описанието към публикацията си щастливата майка.

Няма съмнение, че Парис Хилтън е напълно отдадена на родителството. Дори на конферентно събитие в Лос Анджелис, на което е присъствала, тя е говорила откровено от опита си като майка, пише People.

В речта си тя казва, че иска двете ѝ деца да растат в един по-добър свят. "Просто искам децата ми да се чувстват обичани и забелязани и да искат да бъдат следващото поколение от хора, които носят позитивизъм на света и да имат големи сърца с много любов. Това е наистина важно за мен", споделя Парис Хилтън.

Тя допълва също, че иска децата ѝ да живеят в свят извън социалните мрежи и постоянното внимание върху телефоните.

Защо Илон Мъск нападна Парис Хилтън заради рекламите в X

Защо Илон Мъск нападна и Парис Хилтън

Мъск продължава да е верен на себе си

"Смятам, че това наистина отнема много от децата. Децата вече не излизат навън и не играят толкова много, защото са толкова заети с телефоните си. Затова се надявам децата ми да не са толкова пристрастени към социалните мрежи, колкото съм аз", допълва Парис Хилтън.