Свикнали сме да виждаме Джорджина Родиргес най-често във ВИП ложата на поредния мач на своя любим Кристиано Роналдо. Или пък по бански на някоя яхта по време на слънчева почивка. Но освен да подкрепя футболиста и да се грижи за децата им, тя намира време и за своята собствена кариера като модел.

Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Къде, как и с кого го отбеляза инфлуенсърката

Няма нужда да казваме, че не го прави за пари, а за удоволствие. И със сигурност й харесва всички погледи да са вперени в нея. Това се случи и на подиума по време на ревюто на Vetements Womenswear на Седмицата на модата в Париж, пише People.

Тя разходи прилепнала в горната си част и разкроена в долната спортна рокля в червено, вдъхновена от тениската на Роналдо с номер 7 от времето, когато беше част от Манчестър Юнайтед. На цифрата виждаме и автографа на футболната звезда. А от публикация в Instagram разбираме, че излизането на подиума на Седмицата на модата е било сбъдната мечта за аржентинката.

Джорджина Родригес успя за пореден път да съчетае полезното с приятното и след като участва в модния форум във френската столица, посети заедно с четирите деца на любимия си увеселителния парк Дисниленд. От там тя сподели поредица от снимки, с които ни показва колко добре са си прекарали.

Бременна ли е отново Джорджина Родригес от Кристиано Раналдо

Бременна ли е отново Джорджина Родригес

Снимките, които озадачиха последователите ѝ

По време на Седмицата на модата в Париж пък Джорджина Родригес направи и едно интересно признание за своята половинка и неговата кариера, чиито край изглежда вече е близо. Пред медии тя коментира, че Роналдо най-вероятно ще играе още година-две и след това ще се пенсионира.