Когато се присъедини към футболния клуб Ал-Насър Кристиано Роналдо доста често споделяше моменти от приспособяването си към новия си живот в Саудитска Арабия в социалните мрежи. И въпреки че оттогава вече измина повече от година, футболистът явно не спира да открива нови прекрасни места в страната.

Коледата на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес и защо всички им се подиграват

Защо всички се подиграват на Кристиано Роналдо

Елхи и подаръци

В Instagram профила си Кристиано Роналдо е споделил кадри от последната си почивка, която е прекарал заедно със семейството си. Във видеото на фона на песента "Kiss of Life" на Шаде, го виждаме да се разхожда по плажа за ръка с четирите си най-малки деца - шестгодишните близнаци Ева и Матео, шестгодишната Алана и едногодишната Бела.

"Близо до рая", пише в описанието 39-годишният футболист. В поста си е отбелязал и St. Regis Red Sea Resort - луксозният хотел, в който е отседнал заедно със семейството си, от което става ясно, че са прекарали ваканцията в Саудитска Арабия.

Най-големият син на Кристиано Роналдо - 13-годишният Кристиано-младши очевидно не е бил на почивката. Само преди няколко седмици обаче футболистът сподели кадри с него. По общите им снимки във фитнеса личи, че точно както баща си, Кристиано-младши поддържа форма.

Половинката на футболиста - Джорджина Родригес също е качила видео на стори в своя Instagram, на което показва басейна на луксозния курорт. Освен това е добавила описание, в което пише, че да гледа кадрите на Роналдо с разходката му по плажа ръка за ръка с децата им, са "мечта".

Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Къде, как и с кого го отбеляза инфлуенсърката

По всичко личи, че години по-късно двойката е все така щастлива и силна заедно. През април 2022 г. Кристиано и Джорджина минаха през труден момент, когато загубиха новородения си син, близнакът на Бела, припомнят People.