Разстоянието няма значение, когато си Кристиано Роналдо. Португалската суперзвезда се подготвя за един от най-големите си мачове за сезона в четвъртък, 1 февруари. Но въпреки натоварения си график, капитанът на Ал Насър се погрижи да отдели време, за да направи сърдечен жест към дългогодишната си партньорка Джорджина Родригес, която отпразнува 30-ия си рожден ден преди броени дни.

Бременна ли е отново Джорджина Родригес от Кристиано Раналдо

Бременна ли е отново Джорджина Родригес

Снимките, които озадачиха последователите ѝ

В момента Джорджина е на Малдивите, където отбелязва своя юбилей в компанията на приятели и семейството си. Очаква се тя да се върне в Рияд през следващите дни, за да подкрепи Кристиано, тъй като е един от най-големите му поддръжници по време на футболните му изяви.

Воденият от Кристиано Роналдо Ал Насър има голям мач пред себе си, като отборът ще се изправи срещу Интер Маями на Лионел Меси в Сезонната купа на Рияд на 1 февруари.

Но докато това се случи, от качените снимки на инфлуенсърката в Instagram разбираме, че макар и без Роналдо, тя искрено се забавлява по врема на рождения си ден и на това райско място, докато се къпе в кристалните води на Индийския океан. Въпреки че е на близо 4000 км от дългогодишната си половинка, Кристиано Роналдо се погрижи тя да се почувства специална. Джорджина сподели поздрава за рождения си ден от страна на футболиста, като беше видяна да държи огромен букет от рози, докато разговаря с капитана на Ал Насър на гигантски екран на проектор.

Заедно с поздрава, Джорджина сподели и снимки от пътуването си до Малдивите. Виждаме инфлуенсърката на плажа заедно с дъщеря си. Партньорката на Кристиано също беше домакин на празнична вечеря по-късно вечерта с някои от нейните близки приятели и семейството.