През 2008 г. Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и Еме, които са от предишния й брак с Марк Антъни. И въпреки че двете ѝ деца не попадат толкова често под светлината на прожекторите, певицата е издавала малко в свои интервюта за това как растат те.

Дженифър Лопес и Бен Афлек в The Greatest Love Story Never Told - какво притесни актьора

Жадна за внимание - как Джей Ло ядоса Бен Афлек

Когато тя казва много повече, отколкото на него му се иска

"Вече стават възрастни. Децата сега имат толкова много информация, много повече, отколкото ние имахме. Те мислят и говорят за нещата и за живота по по-различен начин, отколкото аз, когато бях на 15 или 16 години. Мисля, че те ще променят света и ще го направят много по-добър от нас", споделя Джей Ло пред Today през миналия май.

Днес децата ѝ Макс и Еме са вече на 16 години. И разбира се, не са пропуснали да отпразнуват рождения си ден на 22 февруари.

В Instagram профила си певицата е качила видео, от което става ясно, че за повода е пътувала с близнаците до Япония. С откриващия кадър, на фона на песента ѝ "Hummingbird", чуваме Дженифър Лопес да казва: "Никога не съм виждала Макс толкова развълнуван."

А от останалата част от клипа разбираме, че почивката за рождения ден на Макс и Еме е включвала доста вечери навън, посещение на музей, пазаруване, както и традиционна японска чаена церемония.

"16. Пътуване за рождения ден през 2024 г.", пише съвсем накратко певицата към поста си.

Дженифър Лопес разкрива дали ревнува Бен Афлек от други жени

Ревнува ли Дженифър Лопес Бен Афлек от други жени

И какво би направила певицата, ако хване жена да го сваля

Откакто с Бен Афлек се ожениха през 2022 г.., семейството им се разшири. Актьорът има три деца от бившата си Дженифър Гарнър - Вайълет (18 г.), Серафина (15 г.) и Самюел (11г.), припомня E! News.