За Бен Афлек е известно, че има слабост към нездравословната храна и че е голям фен на веригата Dunkin' Donuts. Също така не е и тайна, че съпругата му Дженифър Лопес не одобрява особено това. Но пък явно и двамата имат чувство за хумор, когато става въпрос за любовта на актьора към поничките и кафето.

Джей Ло в "Can't Get Enough" - по-секси от всякога

Джей Ло е по-секси от всякога

Певицата е ослепителна в новото видео на "Can't Get Enough"

Така слабостта на Бен Афлек към Dunkin' Donuts се оказа в центъра на новата реклама на веригата за Супербоул. И в нея освен Джей Ло участие вземат и Мат Деймън, и Том Брейди, пише People.

В едноминутното видео двамата актьори и спортистът влизат в образите на новосформираната момчешка група DunKings!, подобаващо облечени в ярко оранжево-розови брандирани екипчета.

Първият кадър открива с Дженифър Лопес в звукозаписно студио, докато работи с рапъра Fat Joe. След това виждаме Джак Харлоу и Бен Афлек в кола, където изпълнителят се опитва да разубеди актьора от замисления му план.

"Миналата година тя дойде на моята работа. Сега аз трябва да ѝ покажа какво мога", отвръща решително Афлек, очевидно запътил се към студиото на Джей Ло.

"Той е тук", предупреждава я един от асистентите. В очакване, че ще се случи нещо неприятно, певицата изглежда доста разтревожена. Но съпругът ѝ все пак нахлува, представяйки останалите членове на бандата в лицето на Мат Деймън и Том Брейди по доста нелеп начин.

"DunKings!", възкликват тримата, докато Бен Афлек демонстрира неубедителните си танцови умения. Очевидно засрамена, Дженифър Лопес остава със зяпнала уста.

"Говорихме за това", казва накрая тя съвсем спокойно на съпруга си. "Да тръгваме", пък разочаровано отвръща той.

Дженифър Лопес на ревюто на Schiaparelli в уникално палто от розови листа

Нямаше как всички отново да не гледат към Джей Ло

Истинска модна кралица

Във финалната сцена певицата закачливо предлага само на Том Брейди да остане в студиото, докато Бен Афлек и Мат Деймън излизат навън, като се успокояват, че от Dunkin' Donuts поне са кръстили напитка на тях.