На 16 юни в много страни се отбеляза Деня на бащата. Празникът вчера се превърна в поредния повод да видим Бен Афлек в компанията на бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Очаквано, актьорът бе в компанията на децата си, а междувременно настоящата му съпруга изненада всички.

Ще стигне ли Бен Афлек отново до дъното, от което Дженифър Лопес го извади

Ще стигне ли Бен Афлек отново до дъното, от което Дженифър Лопес го извади

За какво се притесняват близките му

Напоследък все по-упорито се говори, че с Дженифър Лопес са пред неизбежен развод. А по снимките и поведението им оставаме с впечатлението, че не певицата е тази, която страда повече от така създалата се ситуация. Ясно е, че двамата с Афлек имат известни разминавания във вижданията си, но дали ще успеят да ги преодолеят, само времето ще покаже.

Но пък Джей Ло не пропусна да използва празника, за да отдаде заслуженото уважение на своята половинка. "Нашият герой", написа тя към снимка на младия Бен Афлек, която сподели в историите си в Instagram. "Честит Ден на бащата", допълни още тя.

За някои този поздрав сигурно е изненада, защото съпрузите нямат общи деца. Но явно актьорът си го е заслужил с отношението и грижите както към Лопес, така и към нейните наследници от брака й с Марк Антъни.

Още по-близо ли е краят - наистина ли Дженифър Лопес и Бен Афлек продават дома си

Още по-близо ли е краят - наистина ли Дженифър Лопес и Бен Афлек продават дома си

Това ли е следващата стъпка към развода им

Съвсем очаквано Бен Афлек беше там, където трябва да бъде - при своите биологични деца. Той бе заснет да отива в дома на Дженифър Гарнър, където явно са прекарали поредния семеен празник. А междувременно Лопес прекарва пълноценно време с близнаците си и крои планове за бъдещето. Дали в тях е отново сама - скоро ще разберем.