Напоследък всички отново говорят за Дженифър Лопес. И причините за това са няколко. От една страна активно се коментират продължаващите твърдения, че бракът ѝ с Бен Афлек е пред разпад. Те зачестиха дори повече, след като само преди дни тя също така и отмени турнето си, за да прекара повече време с децата си, семейството и близките си приятели. От друга страна обаче не всички новини около Джей Ло, които се коментират, са неприятни.

Поредни неприятни новини за Дженифър Лопес - защо певицата отменя турнето си

Поредни неприятни новини за Дженифър Лопес - защо певицата отменя турнето си

На фона на твърденията за проблеми в брака ѝ с Бен Афлек

В нова публикация в нюзлетъра ѝ OnTheJLo тя споделя, че новият ѝ филм Atlas продължава на е на върха.

"Току-що научих страхотни новини и всичко е заради вас!! ATLAS отново е №1 в света тази седмица!!! Благодаря на всички ви много", пише актрисата и певица.

В поста си тя не пропуска да спомене и критиките, които е получила заради отмяната на турнето си. И дава да се разбере, че не ги оставя да ѝ влияят.

"Може и да изглежда сякаш има много негативизъм в света в момента. Но не позволявайте на гласовете на няколко да потопят факта, че има толкова много любов навън", пише още Дженифър Лопес. И завършва публикацията си като изпраща своята любов към феновете.

"Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви. Обичам ви всички толкова много."

Турнето ѝ This Is Me...Live трябваше да започне на 26 юни в Орландо, но само дни преди началото му - на 31 май, стана ясно, че то няма да се състои.

Колкото пък до твърденията за проблеми в брака ѝ с Бен Афлек, Джей Ло досега не ги е коментирала публично. Единственият път, в който е отговаряла на въпрос по темата, бе наскоро по време на пресконференция за филма ѝ Atlas. Тогава тя съвсем кратко каза на журналиста: "Вие знаете по-добре от това".

Раздяла или не - какво иска Дженифър Гарнър за Бен Афлек и Дженифър Лопес

Раздяла или не - какво иска Дженифър Гарнър за Бен Афлек и Дженифър Лопес

Бивша в нужда се познава

Въпреки спекулациите за напрежение между съпрузите, те все пак от време на време са забелязвани заедно навън. По време на едно от последните им излизания са отивали на семейно събитие в Лос Анджелис, за което са носели кутия с парти декорации, пише E! News.