През последните няколко дни се говори много за Дженифър Лопес и за това си има добра причина. След години, в които не бе издавала нова музика, певицата най-накрая пусна албума си This is Me... Now, който, както личи по заглавието, е продължение на This Is Me... Then от 2002 г. Това, което обединява двата проекта, е темата за любовта, която Джей Ло и Бен Афлек преоткриха преди няколко години.

Дженифър Лопес откровено за раздялата с Бен Афлек и краят на музикалната си кариера

Дженифър Лопес по-откровена от всякога - за раздялата с Бен Афлек и за края на кариерата си

Певицата се връща към най-болезнените си спомени

Новият албум на певицата вече излезе, а едно от предаването, в които гостува, за да го промотира, е Today Show with Hoda and Jenna.

По време на интервюто Дженифър Лопес и водещата са изиграли игра, вдъхновена от името на двата албума. Целта е била двете да отговарят на въпроси, като избират дали отговора се отнася за тях "преди" или "сега".

Един от въпросите, зададени на певицата, е бил дали "ревнува, ако някой сваля половинката ти". Без да се поколебава много, тя вдига табелката с надпис "сега".

"Не си играйте с мен", допълва Джей Ло с предизвикателен поглед.

Водещата обаче не оставя нещата просто така и я пита какво би направила, ако някой започне да флиртува с Бен Афлек.

"Знаете ли, бих им дала да разберат по много елегантен дамски начин да отстъпят", спокойно казва певицата.

Въпреки че за нея не се е говорило да е влизала в разправии с жени по отношение на Бен Афлек, все пак се твърди, че го ревнува от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Но Дженифър Лопес преди е казвала, че уважава родителските задължения на съпруга си към децата му от предишния брак.

Дженифър Лопес и Бен Афлек за Супербоул 2024 - забавната реклама на Dunkin’ Donuts

Когато на Джей Ло ѝ стане неудобно от Бен Афлек

Определено успяха да ни разсмеят

"Не мога да изпитвам повече уважение към Бен като баща, родител и човек", казва певицата пред People преди време, когато се заговори, че е разстроена заради отношенията на актьора с Гарнър.