Серафина Афлек е средното дете на Дженифър Гарнър и Бен Афлек - плод на любовта им по време на 10-годишния брак на актьорите, които имат още и по-голяма дъщеря - Вайълет, на 17 г., и син - Самуел, на 11 г.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър с поредна обща поява

Какво събра заедно Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Ето каква е причината

Серафина успя да изненада всички наскоро като показа чисто нова прическа, а именно почти бръсната глава. По-малката дъщеря на Бен Афлек и Дженифър Гарнър се показа с новата визия преди няколко дни по време на разходка с майка си из Лос Анджелис.

Явно 15-годишната тийнейджърка е влязла в своя бунтарски етап на пубертета, който определено плаши всички родители, тъй като ден по-късно беше видяна да се разхожда с розова коса в компанията на едно от децата на своята мащеха Дженифър Лопес - Еме. 

Дженифър Гарнър и Бен Афлек засега не изглеждат обезпокоени от модния избор на Серафина, като наскоро бившите съпрузи бяха забелязани в очевидно добро настроение на училищно събитие, на което присъстваха още и настоящата съпруга на Бен - Джей Ло, и нейните 15-годишни близнаци Макс и Еме.

Що се отнася до новата прическа на Серафима, както обелязват и от Page Six, тя доста прилича на тази на най-голямата биологична дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло Джоли Пит, която миналата година се появи с подобна късо подстригана коса. Няма да се изненадаме, ако Серафина е почерпила своето вдъхновение именно от нея.