Както всички американци, така и Джей Ло и половинката ѝ Алекс Родригес са под домашна изолация в дома си в Маями. Техният любим фитнес в града е затворен за всички посетители заради разпоредбите на правителството да се излиза само за пазаруване на хранителни продукти.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и какво споделиха за връзката си

За какво спорят Джей Ло и Алекс Родригес

Звездна, но не и перфектна двойка

Залата обаче отвори вратите си само за двете знаменитости - певицата и годеникът й, за да потренират на воля, независимо от забраните.

От папарашки снимки ясно се вижда как двамата излизат от задния вход на фитнеса, надявайки се да останат незабелязани, докато на вратата е залепена бележка, която гласи "Залата не работи. Останете си у дома на сигурно".

Като имаме предвид факта колко богати са Джей Ло и Алекс Родригес, както и в какво имение живеят в Маями, сме убедени, че двамата влюбени разполагат с фитнес вкъщи, където спокойно могат да направят тренировката си, без да се налага да нарушават разпоредбите на правителството и да пренебрегват домашната си изолация.

Те обаче са решили да се възползват от своите ВИП привилегии, като за пореден път ни убеждават, че едни трябва да спазваме правилата, а други очевидно могат и да ги нарушават без последствия.

Никол Шерцингер, Том Евънс и защо не спазват забраните

Когато Никол Шерцингер и Том Евънс не спазват забраните

Защо двамата са непослушни