До редакцията на Lifestyle.bg пристигна писмо от група "популярни хора", които обявяват бунт срещу Слави Трифонов.

Подателят на писмото заявява, че тв водещият прекалява с гаврата си към някои известни  личности и ако продължат закачливите му скечове, то той ще бъде изобличен с порно клип. Лентата е заснета от охранителна видео камера и в нея се вижда Трифонов в оргия с мутра от близкото минало, която вече не е между живите.

Ето и целия текст. Публикуваме писмото без редакция:

БУНТ С/У СЛАВИ.

Слави Трифонов е комплексиран импотентен тип: Изкрещяха популярните хора, жертви на неговите подигравки в отворено писмо до медиите. До броени дни, звездите жертви на напъните на Слави Трифонов за гледаемост подават жалба към ръководството на БТВ в Румъния където е централата.

Желанието ни е да спрат гаврите върху всички личности, като: Веселин Маринов; Стоичков; Володя Стоянов; Искрен Пецов; Лили Иванова и др.

Дори се чудиме как никой не реагира, че погазва устоите на държавата, като се гаври и с премиера и с президентската институция. Не е справедливо някой да печели рейтинг на чужд гръб. Нашето становище е че това е най-жълтото предаване с най-арогантния водещ мразещ всичко и всички.

Само ще уточним, че притежаваме запис от охранителна видео камера, която Слави участва в оргия гол заедно с известна мутра от близкото минало, която не е между живите. Там се вижда на живо, че размера на достойнството му е незавидно малък и опитите му за участие в груповото забавление се оказаха невъзможни.

Ето така си обясняваме агресията му, която е израз на неговият комплекс на доказването и избиване на комплекси. Искрено го съжаляваме но не можем да му помогнем.