След като стана ясно, че Кейт Мидълтън обработва с фотошоп снимките, които публикува на официалния профил на принца и принцесата на Уелс, всички имат едно наум, когато в някоя от новите публикации като фотограф е посочена именно тя.

Принц Луис навърши шест години, а майка му отново отбеляза празника със снимка

Принц Луис навърши шест години, а майка му отново отбеляза празника със снимка

За радост на всички фенове на семейство Уелс

Затова и много от последователите на профила не бяха сигурни дали за рождения ден на Луис на 23 април ще получат обичайната снимка на принца, дело на майка му - с годините Кейт наложи като традиция сама да прави портрети на децата си по случай рождените им дни.

Е, снимка на принц Луис имаше. А днес, 2 май, получаваме и нова снимка на принцеса Шарлот, която навършва девет години. "Честит рожден ден, принцеса Шарлот! Благодарим на всички за милите пожелания днес", гласи текстът към фотографията.

Малката принцеса е гледа усмихната към обектива на майка си, като впечатление ни прави много дългата й коса, както и цветовете, в които я виждаме напоследък - тъмносиньо и винено червено.

Снимка 626318

Източник: GettyImages

С портрета на принцеса Шарлот принц Уилям и Кейт Мидълтън продължават традицията да публикуват нова снимка на всяко от децата си по случай рождените им дни. Тя започна още с първия рожден ден на вече 10-годишния принц Джордж, припомнят People.