Знаменитостите са наясно, че славата върви ръка за ръка с широкия обществен интерес както към кариерата им, така и към личния им живот. Затова и повечето от тях са се примирили, че често им се налага да дават интервюта.

Знаменитости, които са били съквартиранти

Знаменитости, които са били съквартиранти

Когато известните са живеели доста по-скромно

Има обаче и известни личности, които правят всичко възможно, за да попадат възможно най-малко под светлината на прожекторите. Ето няколко от тях, както и какви са причините да мразят (и рядко да дават) интервюта.

Кейт Мос

Супермоделът вече дава интервюта само на хора или медии, които харесва.

Снимка 651879

Източник: GettyImages

През 2010 г. Кейт Мос разкрива, че в началото на кариерата си е имала лош опит, тъй като умишлено са се пишели "ужасни" неща за нея.

Британското кралско семейство

Въпреки че животът им се следи непрекъснато и изкъсо от медиите, членовете на британското кралско семейство рядко дават интервюта.

Снимка 616967

Източник: GettyImages

Уилям и Кейт например са давали едва няколко интервюта през годините, като едно от най-очакваните им беше през 2010 г., когато се сгодиха.

Хоакин Финикс

Той също рядко е давал интервюта, макар че е имало изключения през годините. Освен това е сред актьорите, които избягват да попадат под светлината на прожекторите и са съвсем "нормални" и дори отглеждат зеленчуци в градината си.

Снимка 651874

Източник: GettyImages

През 2018 г. пред The Independent Хоакин Финикс разкрива, че няма против интервюта на четири очи, но това, което истински го кара да се чувства неудобно, са пресконференции с много хора и фотографи.

Бионсе

От 2013 г. насам певицата се е съгласила само на няколко избрани прес събития. В документалния си филм от 2014 г. Beyonce: Life is but a Dream самата тя признава, че ѝ е трудно да не разкрива много по време на интервюта.

Снимка 651882

Източник: GettyImages

Според Бионсе, когато става дума за музика, е важно въздействието на гласа на изпълнителя. Неговият личен живот пък трябва да си остане личен.

Крисчън Бейл

Той е сред актьорите, които няма да видим често в предавания. И то не защото не го канят като гост, а защото самият той е решил да запази личния си живот в тайна. През 2006 г. пред Metro Крисчън Бейл все пак обяснява защо.

Снимка 626648

Източник: GettyImages

"Аз самият не искам да знам за живота на други актьори. Затова и не искам хората да знаят твърде много за мен. Това ни запазва "чисти", когато трябва да влизаме в роли."

Даниъл Дей-Люис

По време на цялата си кариера актьорът всъщност почти не е давал интервюта. През 2008 г. пред The Guardian споделя мнение, което е много близко до това на колегата му Бейл.

Снимка 651878

Източник: GettyImages

"Актьорите никога не трябва да дават интервюта. След като разберете какъв цвят чорапи носят те, ще го запомните следващия път, когато ги видите в роля, и това ще ви попречи. Не е в ничий интерес", издава Даниъл Дей-Люис.

Холзи

Певицата никога не е обичала да дава интервюта, но все пак го е правила през годините.

Снимка 651881

Източник: GettyImages

Когато обаче преди около три години в списание Allure излиза нейно интервю, в което твърди, че думите ѝ са били изопачени, Холзи не само качва ядосан пост (вече изтрит) в социалните мрежи, но и категорично отказва повече да дава интервюта.

Джона Хил

Покрай работата си по филма Stutz от 2022 г. актьорът преживява нещо като катарзис. Тогава взема решението да спре с медийните изяви.

Снимка 651880

Източник: GettyImages

Като причина Джона Хил посочва тревожност, която се е влошавала заради медийни изяви и публични събития.

10 от най-нелепите съдебни дела срещу знаменитости

10 от най-нелепите съдебни дела срещу знаменитости

От обвинението на Бионсе в черна магия до съденето на Мила Кунис за кражба на пиле

Мери Кейт и Ашли Олсън

Близначките станаха известни още като деца, но прекратиха актьорската си кариера.

Снимка 651873

Източник: GettyImages

Сега Мери Кейт и Ашли Олсън се занимават със собствен бизнес - марката дрехи The Row, и не само вече не дават интервюта, но и като цяло избягват общественото внимание, пише Just Jared.