Деян Донков и Радина Кърджилова очакват първата си рожба в края на пролетта.

Красивата актриса вече е отвъд четвъртия месец на своята бременност и видеозонът дори е показал пола на бъдещото отроче - момче. Деян бил на седмото небе от щастие, че ще става татко за втори път, след като вече има една мъжка рожба от колежката си Анастасия Ингилизова, пише "Всеки ден".

Радина пък била доста притеснена за очакващото я майчинство. Актрисата работи в армейския театър и ако се вярва на нейни колежки, тя помолила шефовете си да разредят малко представленията й, за да не се претоварва, нищо че до термина й остава доста време.

„Радина е много смутена. Тя не иска да усложнява допълнително бременността си и затова постепенно намалява участията си в театъра. Не ходи по купони, спря да пие, но от време на време си позволява по някоя цигара. Отдръпна се и от светските събития", разказват аркашки. Според тях Деян гледал Радина като писано яйце в последно време и угаждал на всичките й прищевки, напук на агресивния си характер. Кърджилова се стараела да не излиза и навън, за да не бъде заснета с наедрелия корем от папараци. Вече се виждало, че тя е качила 4-5 килограма.

Злите езици в театралните среди шушукат, че видинският мачо е толкова отдаден, защото двойката вече е загубила едно дете при спонтанен аборт през 2013-а. Тогава бременността на Радина била прекъсната ненадейно от тежък кръвоизлив.