От края на летните Олимпийски игри в Париж ни делят само два дни. Те започнаха пищно с невероятна откриваща церемония, последваха нови рекорди, както и любопитни моменти, а всичко това трябва да завърши също толкова зрелищно.

8 от най-изненадващите правила за спортистите на Олимпийски игри 2024

8 от най-изненадващите правила за спортистите на Олимпийски игри 2024

Защо сексът е позволен, но не и пържените картофки и алкохолът

Именно това се очаква и от закриващата церемония, в която се очаква да пеят Снуп Дог, който се превърна в нещо като неофициален талисман на игрите, Били Ейлиш, както и Red Hot Chili Peppers.

Като препратка към следващите летни игри, които ще състоят в Лос Анджелис през 2028 г., изпълненията на звездните музиканти ще бъдат именно в калифорнийския град, като част от тях ще бъдат предавани на живо, а други ще бъдат на запис.

Снимка 677812

Източник: GettyImages

За решението включванията на Били Ейлиш, Снуп Дог и Red Hot Chili Peppers да бъдат от САЩ има и друго обяснение - напрежението около концертите на живо в Европа, след като преди дни беше осуетен опит за терористични нападения по време на трите концерта на Тейлър Суифт във Виена.

Снимка 572659

Източник: GettyImages

Охраната на подобни събития е повече от усилена (и скъпа) и трябва да предвиди възможни заплахи по земя, въздух и вода в случая с Лос Анджелис. Затова и точната локация на концертите в града не се упоменава целенасочено, пишат Variety.

Каскадите, които Том Круз готви за закриването на Олимпийските игри в Париж

Каскадите, които Том Круз готви за закриването на Олимпийските игри в Париж

Актьорът ще направи това, което умее най-добре

По времена закриващата церемония на Олимпийските игри в Париж на 11 август се очаква зрелищна каскада с мотоциклет от страна на Том Круз, както и предаване на олимпийския огън на кмета на Лос Анджелис Карън Бас.