Въпреки че имат 33 години разлика във възрастта, Катрин Галасо-Вигорито (56 г.) и дъщеря й Габриела (23 г.) са неразделни.Те носят еднакви тоалети всеки ден и казват, че често ги бъркат, че са сестри.

Кери Бърнет - тя е баба на 53, но е и една от най-добрите танцьорки на пилон

Тя е на 53, баба е и e една от най-добрите танцьорки на пилон

Забележителната история на Кери Бърнет

Мама Катрин обича да се облича еднакво с децата си, когато са малки, но докато другите й дъщери, Лорън (24 г.) и Софи (18 г.) не са толкова очаровани, средната дъщеря Габриела, страшно много го харесва.

Години по-късно майка и дъщеря продължават да се обличат по един и същ начин и за щастие дори са с еднакъв размер. Габриела, козметик, модел и инфлуенсър от Кънектикът, САЩ, казва: "Ние винаги си пасваме. Различно е и предизвиква вълнение там, където отидем. И двете сме оптимистични и весели. И двете правим всичко заедно. Правим си ноктите заедно. Ходим да пазаруваме, пътуваме заедно и заедно създаваме визията си."

Мама Катрин, която е писател и бивш модел пък казва, че хората често ги бъркат със сестри. "Изглеждаме много еднакви. Ние сме с абсолютно същия размер. Свързват ни обаче не само дрехите, но и сърцата ни."

Катрин казва, че е започнала да купува на всичките си деца едни и същи тоалети, тъй като просто било по-лесно всички да се сдобият с две или три еднакви рокли с различни размери.

 "Ако отидем в парка, лесно се забелязват, а и така се създава много тясна връзка."

Габриела и Катрин са с размер нула по номерацията в САЩ, носят обувки номер 38 и имат почти еднаква височина от 1.7 метра. Габриела обикновено е тази, която избира тоалетите им и винаги прави прическата и грима на майка си - точно като нейната, използвайки същите продукти.

Двойката описва стила си като "boujee". Габриела обяснява пред Metro, че това означава невероятно. "Обичаме да носим розово, ярки цветове и всичко блестящо."

Денис Остин - 66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на дъщеря си

66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на дъщеря си

Здрав дух в здраво тяло

Двете се напасват всеки ден, когато могат - освен дните, когато Габриела трябва да носи черно за работата си в салона, като дори имат съвпадащи халати.

"Винаги сме били много близки. Просто е много забавно. И двете обичаме модата. "Отивам в магазина и виждам нещо, което харесвам, и винаги купувам едно и за дъщеря си", споделя Катрин.

Габриела пък показва техните тоалети в Instagram и TikTok, където последователите й често коментират колко си приличат, като не спестяват похвалите, че гените им са невероятни. Катрин не крие, че обича да я бъркат с 30-годишна, което страшно много я ласкае.

Катрин и Габриела участваха преди няколко месеца заедно в шоу на Седмицата на модата в Ню Йорк и прекараха седмицата в официални рокли, което описват като страхотно преживяване, защото обичат "бляскавата визия". 

Лесли Максуел, Тиа Кристофи и колко добре изглеждат баба и внучка, въпреки огромната разлика във възрастта

Баба и внучка, след които всички във фитнеса се обръщат

Две австралийски дами, достойни за възхищение

Двете се надяват да създадат заедно линия за дрехи или бижута в бъдеще и да се появят заедно на червения килим. Габриела смята да последва стъпките на майка си, бивша Мис Кънектикът, САЩ. Признава, че е тренирана от нея за това.