Новата романтичната драма "Никога повече" с участието на Блейк Лайвли трябваше да излезе още на 9 февруари, тъкмо навреме за Свети Валентин. Заради стачките в Холивуд обаче снимките на филма бяха спрени още през юни миналата година. След края на протестните действия продукцията бе възобновена чак през януари тази година.

It Ends With Us с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони с нова премиерна дата

Блейк Лайвли е обратно в играта

Добри новини за актрисата

Въпреки дългото забавяне, ето, че сега следват добрите новини. И те са, че няма да ни се налага да чакаме дълго, за да гледаме филма, тъй като премиерната му дата вече е ясна. "Никога повече" тръгва по кината от 9 август, а дотогава можем да гледаме и първи трейлър.

От него личи, че любовната история ще е разтърсваща и емоционална, а и едва ли има как да е иначе, предвид, че представя домашното насилие и силата на жертвите му по безкомпромисен и проницателен начин. Любовта, саможертвата и себепознанието са в центъра на сюжета, в който има и любовни трепети, и разкриване на болезнени истини.

Филмът е базиран на едноименния бестселър на авторката Колийн Хувър, който след излизането си предизвиква бурни реакции със суровата си автентичност в историята.

Блейк Лайвли е в ролята на Лили Блум - борбена млада жена, решена да си проправи нов път и да започне живота си отначало в Бостън въпреки сенките на миналото. Стремежът ѝ да започне собствен бизнес се преплита със съдбата, когато тя среща харизматичния неврохирург Райл Кинкейд (Джъстин Балдони). Между двамата се разпалва страстна любовна връзка, но със задълбочаването на отношенията им героинята открива отражението на проблемната история на родителите ѝ в собствения си романс.

Точно когато Лили си мисли, че е намерила щастието, което търси, миналото чука на вратата под формата на първата ѝ любов - Атлас Кориган (Брандън Скленар). Докато старите емоции се появяват отново, а противоречивите чувства бушуват, тя трябва да отговори на най-важния въпрос "По-лесно ли е да останеш или да си тръгнеш?".

За героинята си Лили Блейк Лайвли казва, че образът ѝ резонира с много момичета, както става ясно още покрай успеха на книгата.

"Чест е да изиграеш герой, който има толкова значимо въздействие. Обикнах Лили. И се надявам тази любов да се усети от тези, които ги е грижа за нея, както мен, а също и от тези, които я опознават за първи път чрез този филм", споделя още актрисата в интервю за People.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и споразумението им за здраво семейство

Споразумението между Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Забавни и умни

Режисьор на "Никога повече" е Джъстин Балдони, който партнира на Блейк Лайвли в ролята на Райл. Актьорския състав допълват още Джени Слейт, Хасан Минхадж, Ейми Мортън и Брандън Скленар. Сценарият е на Кристи Хол, базиран на книгата на Колийн Хувър.

"Никога повече" е по кината от 9 август