Блейк Лайвли явно не е от хората, които се водят от максимата "нова година - ново аз". Или то поне не и когато става въпрос за чувството ѝ хумор, което си личи от редовните закачки със съпруга ѝ Райън Рейнолдс, както за скрития ѝ талант, който вече дори не е толкова скрит.

Блейк Лайвли и Илейн Лайвли - като две капки вода

Колко много прилича на майка си Блейк Лайвли

Когато крушата не пада по-далеч от дървото

Освен че актрисата все така не се притеснява да се шегува открито, дори и със себе си, тя очевидно продължава и да се вълнува активно от интериорен дизайн. А с последния си пост ни припомня колко много и двете неща ѝ се отдават.

В Instagram профила си Блейк Лайвли е качила рядка снимка от дома си в Ню Йорк, като към нея е добавила и шеговито послание.

"Тайно през нощта съм интериорен дизайнер, но моля, не ме издавайте. Определено не искам светът да знае, че имам скрит талант, който трябва да ми бъде признат", пише 34-годишната актриса.

На кадъра Блейк Лайвли е облечена в златист гащеризон на Michael Kors, който тя вече е носила на събития, но това, което досега не е показвала, е спалнята от апартамента си. И няма как да не се съгласим с нея - определено е талантлив интериорен дизайнер.

Веднага прави впечатление, че домът ѝ е обзаведен в рустик стил и неутралните цветове преобладават. Съчетани са дървеният под, килима, стената с дървена ламперия, дори рамката на леглото. Това, което феновете на актрисата пък не пропуснаха да отбележат, е колко неподправена изглежда снимката, заради неоправеното легло, което се подава в левия ъгъл.

Върху поста си Блейк Лайвли е отбелязала и всички хора и фирми, с чиято помощ е успяла да създаде домашния си уют. Сред тях са Morrow Soft Goods, които предлагат спално бельо, The Citizenry, които пък имат изобилие от различни стоки за дома, както и Mosaic House NYC, от които могат да бъдат закупени подови настилки.

Блейк Лайвли и рекламата на Betty Buzz с препратки към филма "Лесна услуга"

Когато Блейк Лайвли изкушава мъжете с коктейл в ръка

Актрисата знае как да направи нещата

За нюйоркския апартамент от снимката на Блейк Лайвли, се предполага, че е същият, който тя е закупила заедно със съпруга си Райън Рейнолдс през 2017 г., пише E! News.