Райън Рейнолдс определено жъне повече професионални успехи от Блейк Лайвли, но това до голяма степен е така и защото през последните години актрисата се отдаде не толкова на работа, колкото на отглеждането на децата си.

It Ends With Us с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони с нова премиерна дата

Блейк Лайвли е обратно в играта

Добри новини за актрисата

Това обаче не означава, че не се вълнуваме и нямаме интерес към всеки следващ филм, в който Лайвли участва. Още в началото на миналата година стана ясно, че тя ще вземе една от главните роли във филма "Никога повече", където ще си партнира с Джъстин Балдони.

И понеже премиерата наближава бе пуснат трейлър, който да ни потопи в атмосферата на филма. Лили Блум (Лайвли) решава да започне нов живот в Бостън, където отваря цветарски магазин.

Тогава в живота ѝ се появява Райл (Балдони) и двамата се влюбват. Страстта между тях е толкова силна, че връзката им бързо се превръща в токсична и изпълнена с насилие. Точно по това време голямата стара любов на Лили отново влиза в живота ѝ, което прави избора ѝ още по-труден.

От трейлъра виждаме, че наистина в "Никога повече" (It Ends With Us) ще има много страст, а и секс сцените също изглеждат горещи. Филмът е базиран на едноименния роман на Колийн Хувър, а премиерата му е насрочена за 9 август.